Expo Che
Image default
Gezondheid

Donkere littekens verminderen

Donkere littekens verminderen

Wanneer je last hebt van acne, is dat erg vervelend. Sommige mensen hebben een zware aandoeningen waardoor een overproductie van acne zorgt voor een langdurig puistjes probleem. Gelukkig bestaan er oplossingen voor deze aandoening. Helaas krijgen deze mensen na genezing van de puistjes vaak te maken met een nieuwe aandoening, donkere littekens waar eerst de puistjes zaten.

Hoe kom je aan die donkere plekjes?

Die donkere plekjes zijn de littekens. Bij het genezen van een huidziekte maakt de huid verschillende stoffen aan. Deze stoffen hebben als bijwerking dat zij verkleuring van de huid veroorzaken. Deze problemen zie je bij genezing van bijvoorbeeld eczeem of insectenbeten.

Het verminderen van deze littekens

De enige manier om van deze plekjes af te komen is door ze te camoufleren of door ze te laten behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met laserbehandelingen of door een bepaalde scrub te gebruiken. Het minst ingrijpend, maar toch het meest effectief blijkt blekende crème.

Onschadelijke en natuurlijke crème

Veel mensen denken echter dat blekende crèmes schadelijk zijn voor de huid en durven het daarom niet te gebruiken. Deze angst is echter niet meer gegrond, er is namelijk een onschadelijke en natuurlijke crème op de markt. Skinlight biedt een crème op puur natuurlijke basis zonder toevoeging van parfum en andere chemische stoffen. Dagelijks gebruik van deze crème zorgt al binnen drie weken voor resultaat. Door de natuurlijke samenstelling kan de crème langdurig worden gebruikt. De crème wordt overigens in Nederland geproduceerd en voldoet daardoor aan alle strenge Nederlandse eisen.