Expo Che
Image default
Bedrijven

Het onderscheiden van jouw product

Iedere dag worden er talloze verpakking gefabriceerd om te zorgen dat het product uitstraling heeft. Een verpakking is uiterst belangrijk want dit onderscheidt het product van de concurrentie, kortom het moet opvallen. Ook al wordt er geprobeerd om een verpakking te fabriceren dat zich onderscheidt van de concurrentie, kan het soms voorkomen dat er bijna geen onderscheidt is. Maar hoe komen de vergelijkbare producten dan bij de juiste afnemer? De codeer printer is hiervoor de oplossing, dit is een machine die een product een naam of prijs geeft zodat dit herkenbaar is. Denk hierbij aan de gegevens die op de kassabon staan weergeven.

Een product kan ook helemaal geïdentificeerd en dit is te danken aan de coding and marking machine. De coding and marking machine zorgt er voor dat er letters en cijfers op het product worden geprint, op deze manier kan het product op allerlei manieren worden bijgehouden. Het is duidelijk wat voor product het is, de prijs, wanneer het door de leverancier is aangeleverd, op welke plaats het in het magazijn is opgeslagen en wanneer het is verkocht. Er kan dus geconcludeerd worden dat het noodzakelijk is voor een onderneming om in het bezit te zijn van een coding and marking machine. De voorraad kan op een gemakkelijke manier worden bijgehouden en de magazijndochters kunnen uit het assortiment worden gehaald.

Naast de coding and marking machine is er ook de QR code en dit is eigenlijk de opvolger van de streepjescode. Alleen de QR code is door ontwikkelt zodat de code gescand kan worden met de smartphone en doorverwezen wordt naar een bepaalde pagina die gelinkt is aan de code waar jij geïnteresseerd in bent. Met de QR code printer is het mogelijk om de pagina die jij heb gescand met de smartphone op ieder moment uit te printen. Met een scan op een pictogram krijgt u gelijk de informatie uitgeprint die u wilt.

http://www.kba-metronic.com/nl/