Expo Che
Image default
Vakantie

All inclusive Bulgarije


 

Feestdagen in Bulgarije De Bulgaarse Rivièra is ideaal voor strandvakanties, want de kust van de Zwarte Zee strekt zich maar liefst 376 kilometer uit. Pak je dikke koffers, want ook prijstechnisch is een vakantie in Bulgarije de perfecte keuze. Het heerlijke eten en drinken is hier nog relatief goedkoop, net als de meeste gerenoveerde accommodaties. In combinatie met dit bruisende nachtleven is het gewoon een paradijs op aarde, zeker voor jongeren in het hoogseizoen is het plaatje compleet!

Een onontdekte parel, dit is misschien wel de beste omschrijving van Bulgarije. De hoofdstad Sofia wordt steeds aantrekkelijker als stedelijke toeristische bestemming, maar de kust van de Zwarte Zee is nog steeds het meest populaire gebied voor toeristen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het strand hier goudgeel en het zeewater blauw. Het is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen omdat de waterhellingen hier zacht zijn. De badplaatsen Sunny Beach, Duni en Nessebar behoren tot de top drie voor zonaanbidders en feestvierders. Hier vind je veel uitgaansactiviteiten, alle stranden zijn uitgerust met een volledig aanbod aan watersportmogelijkheden, zoals paragliden, en natuurlijk de unieke bananenboot.

Maar Bulgarije is ook een ideale plek voor kunst, geschiedenis, cultuur, natuur en totale ontspanning. In het stadje Obzor ben je omgeven door weelderig groen, met gezellige restaurants en bars om de hoek. Pomorie in de prachtige Burgas-baai kan ontspannende en heerlijke wijnen vinden, en levendige strandfeesten met internationale dj’s trekken jonge mensen aan. Hou je van kleintjes en wil je niet in de massa staan? Dan zijn de sfeervolle badplaatsen Obzor en Byala met hun prachtige lange zandstranden de ideale plek om je welverdiende vakantie op te vrolijken.

all inclusive bulgarije

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html