Expo Che
Image default
Eten en drinken

Je eigen website in Zwolle met een professioneel deisgn

Uit eten, winkelen en genieten in Zwolle

Hanzestad Zwolle, hoofdstad van het prachtige groene Overijssel, bruist als nooit te voeren. De stad heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een écht activiteiten stad voor jong en oud. De stad lijkt daarmee het imago van een ‘aardige en rustige stad in het oosten van het land’ volledig achter zich te willen laten. Voor meer exposur zijn er reclambureau’s in Zwolle die je kunnen helpen goed op te vallen bij jouw doelgroep.

We zetten de leukste en meest bijzondere uitgaansgelegenheden en restaurants voor jou op een rij.

Bezienswaardigheden hanzestad Zwolle

De Sassenpoort

Onmisbaar is natuurlijk De Sassenpoort in de stadsmuur van Zwolle. Deze stadspoort die werd gebouwd eind van de 14de en begin van de 15e eeuw functioneert als onderdeel van de stadsverdedigingswerken van de hanzestad. Voor de bouw is veel natuursteen gebruikt, met name trachiet en tufsteen. De Sassenpoort behoort tot de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg.

Rondvaart door de grachten

Is de rondvaart in Amsterdam voor jou te cliché? Kom dan naar Zwolle, want ook hier heb je grachten! Met een gezellig historisch centrum en tal van bezienswaardigheden langs de gracht biedt Zwolle meer dan genoeg plezier en ontspanning voor het hele gezin. Ook leuk als uitje met het bedrijf!

Waanders in de Broeren

Aan boekenliefhebbers uit heel Nederland hoef je het niet te vragen. De mooiste boekenwinkel van Nederland is ongetwijfeld Waanders in de Broeren. Waanders In de Broeren is namelijk veel meer dan een boekwinkel. Je kunt hier namelijk ook winkelen, heerlijk eten en drinken in een brasserie of genieten van een lezing, concert of tentoonstelling. De winkel is ingedeeld in ‘werelden’ verspreid over meerdere etages. Deze werelden wijzen je de weg en hier vind je naast boeken ook allerlei nevenartikelen die passen bij de boeken in het schap.

Japans sushi restaurant Blue Sakura

Wil je lunchen of dineren op een uniek locatie, dan is het bezoeken van Japans sushi resaurant Blue Sakura een absolute aanrader. En bijzonder, dat is het zeker. Want het voormalig kerkgebouw aan de Bethlehemkerkplein is volledig omgetoverd tot een modern restaurant dat voorzien is van alle gemakken. Al na de eerste stap binnen de oude kerk zul je stil staan van verbazing. Een prachtig voorbeeld hoe het oude historische gecombineerd wordt met het moderne van nu. Online sushi bestellen en laten bezorgen is ook mogelijk, zodat je thuis heerlijk kunt genieten van de Japanse keuken.

Professioneel webdesign in Zwolle

Zwolle is gelukkig prima bereikbaar via verschillende wegen en ligt centraal in ons land. Het ligt namelijk aan de twee grootste snelwegen van Nederland: de A50 en A28. Ook met de trein is Zwolle uitstekend bereikbaar. Via de Hanzelijn ben je met iets meer dan zestig minuten vanuit Amsterdam in Zwolle. Maar ook vanuit het noorden, oosten, midden en zuiden, is Zwolle snel te bereiken. Zwolle is niet voor niets het tweede spoorwegknooppunt van Nederland. Vanaf het station loop je ongeveer in een kwartier naar de grote markt in het centrum. Raadpleeg de website van de NS voor vertrektijden. Ook om te varen is de ligging van Zwolle ideaal. Het ligt aan de hoofdvaarweg de IJssel.

Om in zo’n prachtige stad goed op te vallen heb je professioneel webdesign in Zwolle nodig. Neem hiervoor contact op met de online marketing specialisten van Crossmedia House en dan helpen ze je gauw en deskundig verder.

https://www.crossmediahouse.nl/