Expo Che
Image default
Auto

Een camera voor iedereen

Voertuigen van de overheidsdiensten, zoals reinigingsvoertuigen en vuilniswagens, hebben in drukke steden vaak weinig ruimte om te manoeuvreren. Veel stoppen, optrekken en langzaam rijden kenmerken het rijgedrag van deze diensten. Veel reinigingsvoertuigen hebben last van bijvoorbeeld de dode hoek rondom bijvoorbeeld de veegwagen. De drukker wordende stedelijke gebieden met bromfietsers, fietsers, paaltjes en andere objecten verergeren het probleem. Door de dichte voertuigen kan vaak de binnenspiegel niet gebruik worden. Efficiënt, veilig en schoon werken; de oplossing is een achteruitrijcamera system met dode hoek camera.

Niet alleen reinigingsvoertuigen en vuilniswagens hebben baat bij het gebruik van een achteruitrijcamera. Ook hulpdiensten hebben kunnen hier veel voordeel van ondervinden. Vertraging door schade aan een voertuig van de hulpdiensten kan soms van levensbelang zijn. Zelfs in de scheepvaart kan een achteruitrijcamera hulp bieden. Vanuit de kajuit kunt u een goed overzicht creëren van allerlei delen van het schip, zoals de machinekamer, passagiers of de blinde hoek voor het schip en ook bij het assisteren bij sluizen of bij het aanmeren. Voor grote voertuigen of voertuigen met delen die kunnen worden losgekoppeld, kunt er voor kiezen een achteruitrijcamera draadloos aan te sluiten. Bij van Zwitserland ben u zowel voor een draadloze camera als een camera mét bedrading aan het juist adres. Binnen de milieusector speelt niet alleen de eigen verantwoordelijkheid een rol, de Europese veiligheidsstandaard verplicht vuilniswagen een achteruitrijcamera. Van Zwitserland kan hier adviseren over wettelijke eisen en zorgen dragen voor de juiste producten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en al helemaal met grote trucks met veel kracht kan schade aan anderen erg hoog oplopen.

Achteruitrijcamera’s kunnen ook voor consumenten een goede oplossing bieden. Campers, caravans, plezierjachten en zelfs paardentrailers. Het zou natuurlijk zonde zijn als u met uw dure camper tijdens het inparkeren een paaltje aantikt. Dit kan allemaal worden voorkomen met behulp van een achteruitrijcamera.

http://www.vanzwitserland.nl/