Expo Che
Image default
Mode en Kleding

Dameshorloge kopen

Vrouwen en shoppen gaan hand in hand. We willen er mooi en verzorgd uitzien, niets mis mee toch? Naast kleding kun je met accessoires je hele outfit in een oogwenk veranderen en vernieuwen. Misschien moet je eens die armband laten schieten en een horloge kopen. Maar ik heb toch al een horloge? Je hoeft jezelf echt niet te beperken tot één horloge, je hebt toch ook meer schoenen in huis? Een modieus dameshorloge hoeft helemaal niet duur te zijn dus je kunt er net als een paar oorbellen mee variëren. Het is altijd een goede tijd voor een horloge kopen!

 

Waar laat ik mijn dameshorloge?

Vroeger droegen vrouwen jurken. Dat doen we nog steeds maar we dragen ook vaak broeken met zakken. Mannen dragen al veel langer broeken met zakken en jassen met zakken. Daar konden ze mooi een gouden horloge in bewaren, aan een kettinkje. Dat is ook een goed idee voor een dameshorloge, en er zijn ook een aantal heel opvallende dameshorloges online te bestellen met een los uurwerk aan een ketting. Die klokjes hebben vaak prachtige details die met een polshorloge niet mogelijk zijn. Je maakt die klokjes vast aan een ketting, die zit er vaak al eentje bij, en steekt het klokje in de broekzak, borstzak, waar jij wilt. Als je de tijd wilt aflezen haal je nonchalant het klokje tevoorschijn. Chique, stijlvol en heel elegant. Kijk zelf maar eens naar de prachtige horloges aan ketting die je kunt kopen.

 

Armband of horloge kopen?

Je wilt een nieuwe armband kopen, waarom dan niet een model dat tevens dienst doet als horloge? Er zijn verschillende combinaties van dameshorloge en armband die erg waanzinnig mooi uitzien. Sommige combinaties hebben een bohemian look, andere armband horloges zijn juist heel subtiel. De meeste modellen vallen trouwens wel op, en dat mag natuurlijk ook! Een dameshorloge met armband hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Omdat ze vaak niet van goud of zilver worden gemaakt liggen de materiaalkosten vrij laag. Daarmee zijn dit soort horloges de ideale accessoires!

 

Goud of zilver horloge kopen

Geen beter metaal dan edelmetaal, helaas zijn gouden en zilveren horloges zo duur…of niet? Dat is niet nodig, een verguld of verzilverd dameshorloge hoeft maar enkele tientjes te kosten, tenminste als je zo slim bent om jouw horloges online te kopen. Bij verguld en verzilverd zit er een dun laagje edelmetaal over een stalen kast. Dat ziet er niet alleen mooi uit, dit soort horloges zijn vaak erg sterk en slijtvast. Als er een quartz kristal in zit loopt het uurwerk net zo betrouwbaar als een dameshorloge dat vele malen meer kost. Als het je niet uitmaakt van welk materiaal het horloge wordt gemaakt kun je ook kiezen voor een goudkleurig of zilverkleurig metalen horloge. Het gaat om het uiterlijk, de prijs hoeft niemand te weten toch?

 

Denk bij accessoires en sieraden niet alleen aan kettingen en armbanden, kijk ook eens naar de uitgebreide collectie dameshorloges. Ze zien er niet alleen prachtig uit, je weet ook altijd hoe laat het is!

http://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/